Курка, тушкована з сиром

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600-700 г курки;
  • 60 г жиру;
  • 100 г вина;
  • 1 цибулина;
  • 200 г сиру;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОброблену тушку нарубати на порційні шматки, обсмажити в духовці до утворення скоринки, перекласти в каструлю, залити бульйоном або водою, влити вино, посолити, приправити перцем Огородник™, додати зелень, цибулю і тушкувати без кипіння до готовності курки.
  • 2 крокПотім бульйон злити, процідити, приготувати на ньому білий соус та додати в нього тертий сир. Залити цим соусом курку, поставити в духовку та підрум’янити, а потім подати до столу. Гарнірувати відвареним рисом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test