
Курка в жаровні
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 2 кг курки;
- 2,5 ч. л. солі;
- 1 зубок часнику;
- 4 ст. л. вершкового масла;
- 12 маленьких білих цибулин;
- 12 капелюшків білих грибів або шампіньйонів;
- 3 картоплини;
- 3 моркви;
- 0,5 склянки курячого бульйону;
- зелень петрушки;
- чорний і червоний мелений перець ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокКурку розрізати, вимити, витерти насухо та натерти сіллю, часником, посипати перцем ОгородникТМ. Масло розтопити в жаровні та обсмажити в ньому шматки курки. Покласти цибулю, гриби, картоплю та трохи обсмажити.
- 2 крокДодати розрізану на 4 частини моркву, влити бульйон з курки, накрити жаровню кришкою і поставити в попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 1 годину. Під час тушкування поливати курку соусом.