Курка в жаровні

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 кг курки;
  • 2,5 ч. л. солі;
  • 1 зубок часнику;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 12 маленьких білих цибулин;
  • 12 капелюшків білих грибів або шампіньйонів;
  • 3 картоплини;
  • 3 моркви;
  • 0,5 склянки курячого бульйону;
  • зелень петрушки;
  • чорний і червоний мелений перець ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокКурку розрізати, вимити, витерти насухо та натерти сіллю, часником, посипати перцем ОгородникТМ. Масло розтопити в жаровні та обсмажити в ньому шматки курки. Покласти цибулю, гриби, картоплю та трохи обсмажити.
  • 2 крокДодати розрізану на 4 частини моркву, влити бульйон з курки, накрити жаровню кришкою і поставити в попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 1 годину. Під час тушкування поливати курку соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test