Курка, відварена з кизиловою підливою

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700-800 г курки;
  • 100 г свіжого кизилу (без кісточок);
  • 50 г родзинок;
  • 1 ст. л. цукру;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлену тушку відварити до готовності зі спеціями ОгородникТМ. Бульйон злити, процідити, а курку нарізати на порції.
  • 2 крокІзюм та кизил промити, покласти в каструлю та залити гарячим процідженим бульйоном так, щоб він покрив ягоди, додати цукор і, накривши каструлю кришкою, варити 5-10 хвилин; потім протерти.
  • 3 крокПри подачі до столу відварену курку поставити на середину тарілки та полити кизиловою підливкою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test