Курка з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 курчати;
  • 2 моркви;
  • 1 селера;
  • 3-4 кореня петрушки;
  • 1 цибуля;
  • 4 помідори;
  • 4-5 ст. л. вершкового масла;
  • 400-500 г свіжих грибів;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 100 г вина;
  • лимонний сік;
  • чорний перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОброблені тушки посолити та обсмажити до утворення рум’яної скоринки. Моркву, селеру, петрушку та цибулю нарізати кубиками, додати до курчати та смажити до м’якого стану.
  • 2 крокПотім покласти очищені та подрібнені на тертці помідори та продовжувати тушкувати до готовності, підливаючи гарячу воду.
  • 3 крокГотові курча розрубати на шматки та викласти на тарілку. Промиті гриби нарізати смужками та припустити з маслом. Додати борошно, обсмажити, потім змішати з попередньо процідженим соусом, в якому тушкувалися курчата, влити вино.
  • 4 крокЯкщо соус вийшов дуже густим, додати трохи гарячої води. Варити соус ще 10-15 хвилин, потім посолити, приправити перцем Огородник™, заправити лимонним соком і залити цим соусом курчата при подачі до столу.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test