
Курка з шафраном
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1,5 кг курки;
- 4 ст. л. вершкового масла;
- 0,25 ч. л. шафрану;
- 1 ст. л. води;
- 2 ч. л. томатної пасти;
- 1 склянка сметани;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокПідготовлену тушку витерти насухо та натерти сіллю і перцем Огородник™. Масло розтопити в глибокій посуді і обсмажити в ньому курку.
- 2 крокШафран розвести у воді, вилити на сковороду, додати томатну пасту, сметану, розмішати та витримати на слабкому вогні під кришкою поки курка не стане м’якою.
- 3 крокПри тушкуванні необхідно періодично помішувати соус. Курку подати до столу разом із соусом, в якому вона тушкувалась.