Курка з шафраном

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1,5 кг курки;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 0,25 ч. л. шафрану;
  • 1 ст. л. води;
  • 2 ч. л. томатної пасти;
  • 1 склянка сметани;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлену тушку витерти насухо та натерти сіллю і перцем Огородник™. Масло розтопити в глибокій посуді і обсмажити в ньому курку.
  • 2 крокШафран розвести у воді, вилити на сковороду, додати томатну пасту, сметану, розмішати та витримати на слабкому вогні під кришкою поки курка не стане м’якою.
  • 3 крокПри тушкуванні необхідно періодично помішувати соус. Курку подати до столу разом із соусом, в якому вона тушкувалась.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test