Квашена капуста з чорносливом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 5 кг білокачанної капусти;
  • 1 стакан соку червоного буряка;

Для розсолу

  • 500 г чорносливу;
  • 1 л води;
  • 5 шт. гвоздики;
  • 300 г цукру;
  • 75 г солі.

Процес приготування

  • 1 крокПідготовлену капусту нарізати невеликими шматками та залити окропом, коли вода охолоне, її потрібно злити.
  • 2 крокЧорнослив відварити у воді з гвоздикою, цукром та сіллю. Капусту залити відваром разом з чорносливом, потім додати буряковий сік.
  • 3 крокНа капусту покласти прес (гніт) та тримати капусту при кімнатній температурі. На третій день капуста буде готова. Зберігати її потрібно у прохолодному місці.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test