Квасоля з шинкою в пікантному соусі

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г білої квасолі;
  • 250 г шинки;
  • 1 шт. ріпчастої цибулі;
  • 1 ст. л. рослинної олії;
  • 3 склянки томатного соку;
  • цибуля зелена;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • червоний перець;
  • цедра лимона;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКвасолю промити, залити водою на 3-4 години, потім відварити до м’якості. Готову квасолю відкинути на друшляк. Цибулю нарізати скибочками, злегка обсмажити в рослинній олії, додати шинку, нарізану кубиками, обсмажити разом з цибулею та змішати з квасолею. Приправити перцем Огородник™, сіллю та цедрою лимона.
  • 2 крокГотову страву посипати зеленою цибулею та подати до столу з гострим томатним соусом та відвареною картоплею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test