
Квасоля з шинкою в пікантному соусі
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г білої квасолі;
- 250 г шинки;
- 1 шт. ріпчастої цибулі;
- 1 ст. л. рослинної олії;
- 3 склянки томатного соку;
- цибуля зелена;
- чорний мелений перець ОгородникТМ;
- червоний перець;
- цедра лимона;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКвасолю промити, залити водою на 3-4 години, потім відварити до м’якості. Готову квасолю відкинути на друшляк. Цибулю нарізати скибочками, злегка обсмажити в рослинній олії, додати шинку, нарізану кубиками, обсмажити разом з цибулею та змішати з квасолею. Приправити перцем Огородник™, сіллю та цедрою лимона.
- 2 крокГотову страву посипати зеленою цибулею та подати до столу з гострим томатним соусом та відвареною картоплею.