
Лаваш з куркою і плавленим сиром
-
Підготовка
15 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- Сир плавлений вершковий - 200 г;
- Філе куряче - 200 г;
- Тонкий лаваш - 2 шт.;
- Зелень петрушки - 1 пучок;
- Майонез - 2 ст. ложки;
- Олія - для смаження;
- Сіль за смаком.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо заздалегідь потрібно проварити в підсоленій воді. Залишити філе протягом 30 хвилин у воді після закипання.
- 2 крокКуряче м’ясо розбираємо на волокна і нарізаємо подрібніше. До курки додаємо сир, майонез і зелень, добре перемішуємо.
- 3 крокНа лист лаваша викладаємо половину м’ясної начинки з сиром і зеленню, рівномірно розподіляємо, залишивши 3 см з одного краю вільними, потім змащуємо края майонезом.
- 4 крокЗагортаємо лаваш з начинкою в щільний рулет.
- 5 крокНарізаємо рулетики з лаваша приблизно по 2 см і обсмажуємо в невеликій кількості олії з обох сторін.