Лаваш з куркою і плавленим сиром

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Сир плавлений вершковий - 200 г;
  • Філе куряче - 200 г;
  • Тонкий лаваш - 2 шт.;
  • Зелень петрушки - 1 пучок;
  • Майонез - 2 ст. ложки;
  • Олія - для смаження;
  • Сіль за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо заздалегідь потрібно проварити в підсоленій воді. Залишити філе протягом 30 хвилин у воді після закипання.
  • 2 крокКуряче м’ясо розбираємо на волокна і нарізаємо подрібніше. До курки додаємо сир, майонез і зелень, добре перемішуємо.
  • 3 крокНа лист лаваша викладаємо половину м’ясної начинки з сиром і зеленню, рівномірно розподіляємо, залишивши 3 см з одного краю вільними, потім змащуємо края майонезом.
  • 4 крокЗагортаємо лаваш з начинкою в щільний рулет.
  • 5 крокНарізаємо рулетики з лаваша приблизно по 2 см і обсмажуємо в невеликій кількості олії з обох сторін.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test