Лазанья з фаршем

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г фаршу;
  • 500 г помідорів у власному соку;
  • 200 г сиру;
  • 2 цибулини;
  • 9 листів для лазаньї;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • базилік;
  • орегано;
  • сіль;

Інгредієнти для соусу:

  • 50 г вершкового масла;
  • 2 склянки молока;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 2 яйця;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЦибулю подрібнити та обсмажити на оливковій олії. Додати фарш, приправити перцем та сіллю, готувати приблизно 20 хвилин. Додати 1/2 склянки томатного соку або соку з помідорів у власному соку.
  • 2 крокДля соусу Бешамель: злегка розтопити вершкове масло, додати борошно, перемішати та обсмажити. Потім додати 2 склянки молока і на слабкому вогні варити до загустіння. Зняти з вогню, додати яйця та швидко перемішати, посолити.
  • 3 крокПомідори очистити від шкірки, розім’яти виделкою, додати орегано, базилік та посолити.
  • 4 крокЛисти лазаньї викласти у форму, поверх них викласти фарш, змастити його половиною соусу, посипати тертим сиром та повторити всі шари ще раз. Накрити шар з сиром листами лазаньї, залити томатним соусом та посипати сиром. Випікати в духовці при 180 градусах 40 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test