
Лазанья з фаршем
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г фаршу;
- 500 г помідорів у власному соку;
- 200 г сиру;
- 2 цибулини;
- 9 листів для лазаньї;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- базилік;
- орегано;
- сіль;
Інгредієнти для соусу:
- 50 г вершкового масла;
- 2 склянки молока;
- 2 ст. л. борошна;
- 2 яйця;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЦибулю подрібнити та обсмажити на оливковій олії. Додати фарш, приправити перцем та сіллю, готувати приблизно 20 хвилин. Додати 1/2 склянки томатного соку або соку з помідорів у власному соку.
- 2 крокДля соусу Бешамель: злегка розтопити вершкове масло, додати борошно, перемішати та обсмажити. Потім додати 2 склянки молока і на слабкому вогні варити до загустіння. Зняти з вогню, додати яйця та швидко перемішати, посолити.
- 3 крокПомідори очистити від шкірки, розім’яти виделкою, додати орегано, базилік та посолити.
- 4 крокЛисти лазаньї викласти у форму, поверх них викласти фарш, змастити його половиною соусу, посипати тертим сиром та повторити всі шари ще раз. Накрити шар з сиром листами лазаньї, залити томатним соусом та посипати сиром. Випікати в духовці при 180 градусах 40 хвилин.