
Лечо
-
Підготовка
15 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- Перець болгарський червоний (бажано товстостінний) - 1 кг;
- Томати стиглі - 1 кг;
- Цукор - 1/4 склянки;
- Сіль - 1 ч. ложка;
- Вода - 150 мл.
Процес приготування
- 1 крокПерець почистити, промити і нарізати наріжте невеликими смужками або кільцями та викласти в глибоку сковороду чи каструлю.
- 2 крокЗаливаємо водою і бланшувємо протягом 15 хвилин.
- 3 крокТим часом томати ошпарюємо окропом, знімаємо з них шкірку, подрібнюємо на шматочки.
- 4 крокВ каструлю з тушкованим перцем додаємо томати, сіль, а також цукор. З томатами і болгарським перцем найкраще «спілкуються» петрушка, базилік, тим’ян, кінза, майоран. Ці трави містить у сушеному вигляді універсальна приправа з овочів Вегемікс від «Огородник».
- 5 крокПостійно перемішуючи, доводимо масу до кипіння і продовжуємо тушкувати на повільному вогні. Закінчуємо, коли помідори повністю розваряться. Перець бажано залишити жорсткуватим.