Лечо

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Перець болгарський червоний (бажано товстостінний) - 1 кг;
  • Томати стиглі - 1 кг;
  • Цукор - 1/4 склянки;
  • Сіль - 1 ч. ложка;
  • Вода - 150 мл.

Процес приготування

  • 1 крокПерець почистити, промити і нарізати наріжте невеликими смужками або кільцями та викласти в глибоку сковороду чи каструлю.
  • 2 крокЗаливаємо водою і бланшувємо протягом 15 хвилин.
  • 3 крокТим часом томати ошпарюємо окропом, знімаємо з них шкірку, подрібнюємо на шматочки.
  • 4 крокВ каструлю з тушкованим перцем додаємо томати, сіль, а також цукор. З томатами і болгарським перцем найкраще «спілкуються» петрушка, базилік, тим’ян, кінза, майоран. Ці трави містить у сушеному вигляді універсальна приправа з овочів Вегемікс від «Огородник».
  • 5 крокПостійно перемішуючи, доводимо масу до кипіння і продовжуємо тушкувати на повільному вогні. Закінчуємо, коли помідори повністю розваряться. Перець бажано залишити жорсткуватим.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test