Лососевий тартар з авокадо і маринованими каперсами

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    2 порции

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • лосось – 150 г;
  • каперси мариновані – 100 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • авокадо – 1/2 шт.;
  • хліб чорний – 2 шматка;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • олія оливкова – 1 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • приправа овочева «До риби» ТМ Огородник – 0,5 ч. л.

Процес приготування

  • 1 крокДрібно нарізати цибулю, додати мариновані каперси та оливкову олію. Посолити і поперчити за смаком, додати приправу.
  • 2 крокНевеликими шматочками нарізати рибу і м’якоть авокадо. Для кращого смаку, їх варто збризнути соком лимона.
  • 3 крокПВирізати круги з чорного хліба (2 шт.), підсушити їх в духовці або в тостері.
  • 4 крокПоставте металеве кільце на тарілку, виложіть у ньому хліб, рибу, цибулю, каперси. Останній шар складають авокадо і лосось.
  • 5 крокЗмочіть закуску оливковою олією.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test