
Лососевий тартар з авокадо і маринованими каперсами
-
Підготовка
15 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
2 порции
Інгредієнти
Інгредієнти:
- лосось – 150 г;
- каперси мариновані – 100 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- авокадо – 1/2 шт.;
- хліб чорний – 2 шматка;
- лимонний сік – 2 ст. л.;
- олія оливкова – 1 ст. л.;
- сіль, перець – за смаком;
- приправа овочева «До риби» ТМ Огородник – 0,5 ч. л.
Процес приготування
- 1 крокДрібно нарізати цибулю, додати мариновані каперси та оливкову олію. Посолити і поперчити за смаком, додати приправу.
- 2 крокНевеликими шматочками нарізати рибу і м’якоть авокадо. Для кращого смаку, їх варто збризнути соком лимона.
- 3 крокПВирізати круги з чорного хліба (2 шт.), підсушити їх в духовці або в тостері.
- 4 крокПоставте металеве кільце на тарілку, виложіть у ньому хліб, рибу, цибулю, каперси. Останній шар складають авокадо і лосось.
- 5 крокЗмочіть закуску оливковою олією.