М’ясний бульйон

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    2 години

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 1 цибуля ріпчаста;
  • 1 морква;
  • 1 корінь селери;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець чорний духмяний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРетельно промити м’ясо, залити 3 літрами води і довести до кипіння. Зняти піну або, якщо м’ясо занадто жирне, злийте весь бульйон і заново залийте м’ясо водою. Варіть 1,5-2 години.
  • 2 крокДодайте в каструлю моркву, цибулю і селеру. Потім посоліть бульйон, додайте духмяний перець і лавровий лист Огородник™ та варіть ще 40 хв. Шумівкою дістаньте із готового бульйону моркву, цибулю, селеру та м’ясо.
  • 3 крокЩоб бульйон був більш прозорий, процідіть його через сито.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test