
Макарони з овочами
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 250 г макаронів;
- 2 шт. ріпчастої цибулі;
- 200 г стручкової квасолі;
- 1 шт. болгарського перцю;
- 3 шт. помідорів;
- 1/2 банки кукурудзи;
- 2 зубчики часнику;
- зелень петрушки, кропу, базиліка;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- цукор, сіль.
Процес приготування
- 1 крокБолгарський перець помити, очистити від серцевини та нарізати кубиками. Цибулю та часник дрібно нарізати. Помідори очистити від шкірки та зробити пюре в блендері або натерти на тертці. Промиту зелень подрібнити. На розігрітій сковороді обсмажити цибулю, половину часнику та половину зелені.
- 2 крокПотім додати болгарський перець, обсмажити протягом 2-3 хвилин. Квасолю та кукурудзу додати до овочів, обсмажити протягом 3 хвилини. Потім влити томатне пюре, посолити, додати перець ОгородникТМ, накрити кришкою та тушкувати 15 хвилин. До готових овочів додати цукор, часник та зелень, що залишилися, накрити кришкою та дати настоятися 5 хвилин.
- 3 крокМакаронні вироби відварити у великій кількості води протягом 6-8 хвилин, відкинути на друшляк. Готові макарони змішати з овочами та подавати до столу.