Макарони з овочами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 250 г макаронів;
  • 2 шт. ріпчастої цибулі;
  • 200 г стручкової квасолі;
  • 1 шт. болгарського перцю;
  • 3 шт. помідорів;
  • 1/2 банки кукурудзи;
  • 2 зубчики часнику;
  • зелень петрушки, кропу, базиліка;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • цукор, сіль.

Процес приготування

  • 1 крокБолгарський перець помити, очистити від серцевини та нарізати кубиками. Цибулю та часник дрібно нарізати. Помідори очистити від шкірки та зробити пюре в блендері або натерти на тертці. Промиту зелень подрібнити. На розігрітій сковороді обсмажити цибулю, половину часнику та половину зелені.
  • 2 крокПотім додати болгарський перець, обсмажити протягом 2-3 хвилин. Квасолю та кукурудзу додати до овочів, обсмажити протягом 3 хвилини. Потім влити томатне пюре, посолити, додати перець ОгородникТМ, накрити кришкою та тушкувати 15 хвилин. До готових овочів додати цукор, часник та зелень, що залишилися, накрити кришкою та дати настоятися 5 хвилин.
  • 3 крокМакаронні вироби відварити у великій кількості води протягом 6-8 хвилин, відкинути на друшляк. Готові макарони змішати з овочами та подавати до столу.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test