Маковий пиріг

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г борошна;
  • 170 г цукру;
  • 130 г маку;
  • 340 г молока;
  • 1 яйце;
  • 140 г варення;
  • 2 г соди;
  • 30 г цукрової пудри;
  • ванілін;
  • лимонна цедра.

Процес приготування

  • 1 крокУ глибокому посуді перемішати ретельно промитий та протертий мак, цукор, ванілін, нашатковану лимонну цедру. Потім покласти яйця, молоко, всипати змішане з содою борошно та замісити тісто.
  • 2 крокВикласти його на змащене жиром та посипане борошном деко або форму (шаром 2-2,5 см) та випекти в духовці. Коли пиріг охолоне розрізати його вздовж на два коржі, змастити повидлом, викласти один на другий, трохи придавити та посипати цукровою пудрою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test