Мармуровий десерт

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • творог – 600 г;
  • сметана 20 % – 300 г;
  • желатин – 30 г;
  • згущене молоко – 370 г;
  • какао-порошок – 30 г;
  • вода – 100 мл.

Процес приготування

  • 1 крокЗалити желатин гарячою водою, розімкнути і залишити набухати.
  • 2 крокЗбити творог зі згущеним молоком до однорідності.
  • 3 крокОкремо збити сметану, а потім додати до неї сирну масу, перемішати.
  • 4 крокДодати до желатину кілька ложок сметанної маси, перемішати, а потім з’єднати з рештою масою.
  • 5 крокРозділити тісто на дві половини, в одну додати какао та перемішати до однорідної консистенції.
  • 6 крокЗ’єднати дві маси таким чином, щоб вийшов мармуровий візерунок.
  • 7 крокВикласти заготовку в силіконову форму і накрити харчовою плівкою. Поставити десерт в холодильник мінімум на 3 години.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test