
Мармуровий десерт
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- творог – 600 г;
- сметана 20 % – 300 г;
- желатин – 30 г;
- згущене молоко – 370 г;
- какао-порошок – 30 г;
- вода – 100 мл.
Процес приготування
- 1 крокЗалити желатин гарячою водою, розімкнути і залишити набухати.
- 2 крокЗбити творог зі згущеним молоком до однорідності.
- 3 крокОкремо збити сметану, а потім додати до неї сирну масу, перемішати.
- 4 крокДодати до желатину кілька ложок сметанної маси, перемішати, а потім з’єднати з рештою масою.
- 5 крокРозділити тісто на дві половини, в одну додати какао та перемішати до однорідної консистенції.
- 6 крокЗ’єднати дві маси таким чином, щоб вийшов мармуровий візерунок.
- 7 крокВикласти заготовку в силіконову форму і накрити харчовою плівкою. Поставити десерт в холодильник мінімум на 3 години.