Медальйон з телятини по-італійськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700-800 г телятини (філе);
  • 300 г пшеничного хліба;
  • 200 г свіжих грибів;
  • 100 г масла;
  • 4 помідори;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати круглими котлетками, відбити, посолити та обсмажити на олії. Хліб нарізати круглими скибочками (по одному на кожен медальйон), підсмажити на жирі.
  • 2 крокДрібно нарізані гриби тушити до м’якості з додаванням 3-4 ст. ложок олії.
  • 3 крокЗ помідорів вибрати ложкою м’якоть і заповнити їх грибами.
  • 4 крокНа грінки викласти медальйони, зверху – фаршировані помідори і подати з картопляним пюре або відвареним рисом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test