Медове печиво


Підготовка
20 хвилин
Готувати
20 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 150 г вершкового масла;
  • 60 г меду;
  • 2 яйця;
  • 250 г цукру;
  • по 1 ч. л. меленої кориці, імбирного кореня та ваніліну;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • борошно (орієнтуватися за консистенцією тіста).

Процес приготування

1 крок

Змішати в ємності масло, мед, цукор, яйця, прянощі. Прогріти вміст на середній температурі, помішуючи лопаткою. Коли цукор розчиниться, зняти з вогню, поставити вистигати.

2 крок

У рідку заготовку потроху додавати борошно з розпушувачем. Змішувати спочатку лопаткою, коли тісто стане досить густим, – вимішувати на столі або дошці. Підсипати борошно стільки, скільки знадобиться для отримання повітряного, слухняного тіста.

3 крок

Розкачувати тісто до 7 мм, формочками вирізати печиво. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10-15 хвилин.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар