Медовик з чорносливом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 320 г борошна;
  • 270 г цукру;
  • 5 ст. л. меду;
  • 5 шт. яєць;
  • 30 г какао;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • щіпка солі;

Для крема:

  • 600 г сметани;
  • 200 г цукру;
  • 150 г чорносливу.

Процес приготування

  • 1 крокБорошно просіяти, додати розпушувач, дрібку солі та какао. Яйця збити з цукром до утворення пишної білої піни. Додати мед та продовжувати збивати, потім додати борошно та змішати до однорідної маси.
  • 2 крокФорму для запікання змастити вершковим маслом та викласти тісто. Випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 40-50 хвилин. Остиглий бісквіт розрізати на 3-4 коржі.
  • 3 крокДля крему сметану збити з цукром, промазати коржі кремом, розкладаючи перерізаний чорнослив в кожен шар крему. Скласти всі коржі торта і змастити кремом, прикрасити за бажанням.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test