
Медовик з чорносливом
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для тіста:
- 320 г борошна;
- 270 г цукру;
- 5 ст. л. меду;
- 5 шт. яєць;
- 30 г какао;
- 1 ч. л. розпушувача;
- щіпка солі;
Для крема:
- 600 г сметани;
- 200 г цукру;
- 150 г чорносливу.
Процес приготування
- 1 крокБорошно просіяти, додати розпушувач, дрібку солі та какао. Яйця збити з цукром до утворення пишної білої піни. Додати мед та продовжувати збивати, потім додати борошно та змішати до однорідної маси.
- 2 крокФорму для запікання змастити вершковим маслом та викласти тісто. Випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 40-50 хвилин. Остиглий бісквіт розрізати на 3-4 коржі.
- 3 крокДля крему сметану збити з цукром, промазати коржі кремом, розкладаючи перерізаний чорнослив в кожен шар крему. Скласти всі коржі торта і змастити кремом, прикрасити за бажанням.