Медовик з горіхами

  • recipe-time

    Підготовка

    3-4 години

  • recipe-time

    Готувати

    7 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 3 склянки борошна;
  • 1 склянка цукру дрібного;
  • 1 склянка меду;
  • 4 шт. яєць;
  • 2 ч. л. соди;
  • 0,75 склянки цукру;
  • 400 г сметани;
  • 40 г волоських горіхів;
  • рослинна олія.

Процес приготування

  • 1 крокГоріхи подрібнити ножем. Мед, цукор та яйця збити в піну, додати соду, борошно, горіхи та добре перемішати. Готове тісто накрити харчовою плівкою та залишити в теплому місці на 3-4 години.
  • 2 крокПідготувати три деко, накривши їх листом пергаменту, змащених олією. Тісто викладати на пергамент дуже тонким шаром і в розігрітій до 200 градусів духовці випікати кожен корж 7 хвилин.
  • 3 крокДля приготування крему потрібно збити сметану з цукром та змастити цим кремом всі коржі, крім верхнього, який потрібно посипати цукровою пудрою. Торт скласти і боки посипати подрібненими горіхами.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test