Медовик зі сметанним кремом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 0,5 л кефіру 1% жирності;
  • 1,5-2 склянки цукру;
  • 2 шт. яєць;
  • 2 склянки борошна;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • 3 ст. л. меду;

Для крему:

  • 250 г сметани;
  • цукор за смаком;
  • ванілін.

Процес приготування

  • 1 крокЗмішати борошно, цукор та яйця, залити все кефіром. Додати мед, перемішати, потім додати соду та знову перемішати.
  • 2 крокУ змащену маслом форму вилити трохи тіста та відправити у духовку, розігріту до 190 градусів. Корж повинен підрум’янитися і не бути липким. З даної кількості тіста вийде 6 коржів.
  • 3 крокКрем приготувати, збивши сметану з цукром. Коржі та боки торта змастити кремом і відправити в холодильник для просочення кремом. Чим довше медяник простоїть в холодильнику, тим краще просочиться.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test