
Млинці дріжджові
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
50 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 300 г пшеничного борошна;
- 300 мл молока;
- 7 г сухих дріжджів;
- 3 яйця;
- 100 мл соняшникової олії;
- 200 мл води;
- 60 г цукру;
- 1 ст. л. солі.
Процес приготування
- 1 крокЯйця збити з цукром та сіллю. Додати дріжджі, 70 мл олії, борошно, молоко, воду та добре перемішати до однорідної маси без грудочок. Воду використовувати теплу кип’ячену.
- 2 крокГотову масу залишити у теплому місці на 40-50 хвилин. Потім ретельно перемішати та залишити ще раз. Млинці випікають в добре розігрітій сковороді, змащеній олією, не перемішуючи тісто.