
Млинці на кефірі
-
Підготовка
15 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Для тіста:
- 1 стакан кефіру;
- 1 склянка пшеничного борошна;
- 1 склянка води;
- 2 яйця;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- сода (на кінчику ножа);
- 0,5 ч. л. солі;
- 1 ст. л. цукру.
Процес приготування
- 1 крокЯйця добре збити, додати сіль та влити склянку окропу, продовжуючи збивати. Влити кефір та поступово додавати просіяне борошно, змішане з содою, вимішуючи, щоб не утворилося грудочок.
- 2 крокПотім додати ложку цукру та рослинну олію. Суміш добре перемішати та випікати млинці у розігрітій сковороді.