Млинці з грибами і яйцем

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Для млинців:

  • 6-7 ст. л. борошна;
  • 0,5 л кефіру;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • щіпка солі;

Для начинки:

  • 300 г печериць;
  • 3 яйця;
  • 1-2 цибулини;
  • 100 г сиру;
  • зелена цибуля;
  • рослинна олія.

Процес приготування

  • 1 крокДля приготування млинців: наливаємо половину кефіру, додаємо сіль, цукор, яйце та трохи збиваємо. Потім додаємо борошно, ретельно вимішуємо та додаємо кефір. залишився, гашену соду та знову перемішуємо. Готове тісто має бути як густа сметана. Залишаємо настоятися 5 хвилин і потім випікаємо млинці.
  • 2 крокДля приготування начинки: підготовлені гриби нарізаємо на маленькі шматочки, обсмажуємо, потім обсмажуємо цибулю. Відварені та охолоджені яйця нарізати великими шматочками, сир натерти на крупній тертці та додати до грибів і цибулі.
  • 3 крокГотовою начинкою фаршируємо млинці, надаючи їм форму мішечка і перев’язуємо зеленою цибулею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test