Млинці з м’ясом та грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 500 мл молока;
  • 4 яйця;
  • 200 г борошна;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 50 г сала для змащування сковорідки;
  • 300 г м'ясного фаршу;
  • 300 г печериць;
  • 2 цибулини;
  • 2 ст. л. сметани;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • рослинна олія;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокБорошно просіяти, додати яйця, молоко та приготувати рідке тісто. Додати 0,5 ч. л. солі, рослинну олію та перемішати. Випікати млинці з обох боків до золотистого кольору, змащуючи сковорідку шматочком сала.
  • 2 крокПасерувати подрібнену цибулю та нарізані пластинками гриби до готовності, викласти на тарілку. У сковороді обсмажити м’ясний фарш до готовності та з’єднати з грибами та цибулею. Додати вершкове масло, сіль та перець Огородник™, добре перемішати. Готовою начинкою нафарширувати млинці та загорнути їх конвертиком або рулетом, посипати сиром і прикрасити свіжою зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test