
Млинці з м’ясом та грибами
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Для тіста:
- 500 мл молока;
- 4 яйця;
- 200 г борошна;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- 50 г сала для змащування сковорідки;
- 300 г м'ясного фаршу;
- 300 г печериць;
- 2 цибулини;
- 2 ст. л. сметани;
- чорний мелений перець ОгородникТМ;
- рослинна олія;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокБорошно просіяти, додати яйця, молоко та приготувати рідке тісто. Додати 0,5 ч. л. солі, рослинну олію та перемішати. Випікати млинці з обох боків до золотистого кольору, змащуючи сковорідку шматочком сала.
- 2 крокПасерувати подрібнену цибулю та нарізані пластинками гриби до готовності, викласти на тарілку. У сковороді обсмажити м’ясний фарш до готовності та з’єднати з грибами та цибулею. Додати вершкове масло, сіль та перець Огородник™, добре перемішати. Готовою начинкою нафарширувати млинці та загорнути їх конвертиком або рулетом, посипати сиром і прикрасити свіжою зеленню.