
Млинці з творожною начинкою
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
Інгредієнти
Для млинців:
- 500 мл молока;
- 1-1,5 склянки борошна;
- 3 яйця;
- 0,5 ст. л. цукру;
- 0,5 ст. л. солі;
- 1-2 ст. л. рослинної олії;
Для начинки:
- 200 г сиру;
- 1 яєчний жовток;
- 1-2 ст. л. цукру;
- ванільний цукор.
Процес приготування
- 1 крокДля приготування млинців: збиваємо молоко з яйцями, додаємо поступово борошно та ретельно вимішуємо, щоб не утворилося грудочок. Додаємо цукор, сіль, масло і перемішуємо. Випікаємо млинці з обох боків до золотистого кольору.
- 2 крокГотуємо начинку: сир розтираємо з жовтком та додаємо цукор, добре перемішуємо.
- 3 крокГотові млинці начиняємо творожною начинкою та згортаємо в рулет або конвертиком. При бажанні готові млинці можна обсмажити в сковороді з вершковим маслом до золотистого кольору.