Млинці з творожною начинкою

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для млинців:

  • 500 мл молока;
  • 1-1,5 склянки борошна;
  • 3 яйця;
  • 0,5 ст. л. цукру;
  • 0,5 ст. л. солі;
  • 1-2 ст. л. рослинної олії;

Для начинки:

  • 200 г сиру;
  • 1 яєчний жовток;
  • 1-2 ст. л. цукру;
  • ванільний цукор.

Процес приготування

  • 1 крокДля приготування млинців: збиваємо молоко з яйцями, додаємо поступово борошно та ретельно вимішуємо, щоб не утворилося грудочок. Додаємо цукор, сіль, масло і перемішуємо. Випікаємо млинці з обох боків до золотистого кольору.
  • 2 крокГотуємо начинку: сир розтираємо з жовтком та додаємо цукор, добре перемішуємо.
  • 3 крокГотові млинці начиняємо творожною начинкою та згортаємо в рулет або конвертиком. При бажанні готові млинці можна обсмажити в сковороді з вершковим маслом до золотистого кольору.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test