
Молочний суп з картопляними фрикадельками
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
2 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 3 склянки молока;
- 200 г картоплі;
- 30 г вершкового масла;
- цукор;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокПоловину очищеної картоплі відварити в воді, просушити і в гарячому стані протерти через сито. Другу половину картоплі натерти на тертці, віджати через марлю і з’єднати з вареною ретельно розтираючи.
- 2 крокОтриману масу заправити маслом і сіллю. Фрикадельки розробити у вигляді маленьких шариків, відварити в підсоленій воді, перекласти в гаряче молоко і довести до кипіння.
- 3 крокПри подачі до столу в тарілку додати шматочок масла.