Молода баранина із зеленим горошком

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    60 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г баранини;
  • 100 г топленого жиру;
  • 6 стебел зеленої цибулі;
  • 1 ст. л. томату-пюре;
  • 500 г очищеного гороху;
  • зелень петрушки;
  • кріп;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати, обсмажити та викласти в каструлю, а в маслі підсмажити дрібно нарізану зелену цибулю.
  • 2 крокЗалити м’ясо з цибулею гарячою водою, щоб все м’ясо було покрито рідиною, і додати розведений водою томат.
  • 3 крокЯк тільки рідина закипить, покласти горох та продовжувати варити на слабкому вогні, протягом години.
  • 4 крокПеред тим, як зняти з вогню, покласти дрібно нарізану зелень. Подати до столу з кислим молоком.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test