
Молода баранина із зеленим горошком
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
6 порцій
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г баранини;
- 100 г топленого жиру;
- 6 стебел зеленої цибулі;
- 1 ст. л. томату-пюре;
- 500 г очищеного гороху;
- зелень петрушки;
- кріп;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати, обсмажити та викласти в каструлю, а в маслі підсмажити дрібно нарізану зелену цибулю.
- 2 крокЗалити м’ясо з цибулею гарячою водою, щоб все м’ясо було покрито рідиною, і додати розведений водою томат.
- 3 крокЯк тільки рідина закипить, покласти горох та продовжувати варити на слабкому вогні, протягом години.
- 4 крокПеред тим, як зняти з вогню, покласти дрібно нарізану зелень. Подати до столу з кислим молоком.