Морква сушена

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Процес приготування

  • 1 крокДля сушки слід вибирати моркву яскраво оранжевого кольору, без грубої серцевини. Коренеплоди добре промити, почистити, обрізати позеленілі частини та проварити хвилин 15.
  • 2 крокПотім охолодити, нарізати кружальцями або соломкою та висушити на сонці або в духовці при температурі 75-80 градусів, а потім 60 градусів.
  • 3 крокЗа період сушки моркву потрібно час від часу перемішувати. Зберігати у темному прохолодному приміщенні. Таким же чином сушать і буряк.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test