Морквяний сік

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 5 кг моркви;
  • 750 мл води.

Процес приготування

  • 1 крокДля соку потрібно відібрати соковиту, стиглу та яскраво помаранчеву моркву. Добре помити та почистити її, натерти на крупній тертці. До цієї маси додати воду і тушкувати моркву на слабкому вогні до м’якості. Потім масу пропустити двічі через соковижималку та збити міксером.
  • 2 крокДо 1 літру готового морквяного пюре додати 1 літр 10% цукрового сиропу, нагріти та довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин, постійно помішуючи, після чого розлити у стерилізовані банки та закатати кришками.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test