Морські гребінці з фенхелем і авокадо

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • гранатова патока – 2 ст. л.;
  • мелений імбир – 1/2 ч. л.;
  • фенхель – 1/2 ч. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • рослинна олія – 1 ст. л.;
  • гребінці – 16 шт.;
  • руккола – 1 пучечок;
  • петрушка – 1 склянка;
  • зелена цибуля – 2 ст. л.;
  • авокадо – 1 шт.

Процес приготування

  • 1 крокУ великій мисці змішати до однорідної маси гранатову патоку, оливкову олію, мелений імбир і фенхель, приправити сіллю і перцем.
  • 2 крокУ сковороді розігріти олію. Приправити гребінці сіллю і перцем. Додати стільки гребінців, щоб вони помістилися на відстані 1 см один від одного, і смажити до золотистого кольору, від 2 до 3 хвилин. Додати решту гребінців і смажити від 1 до 2 хв.
  • 3 крокПриготувати соус: додати фенхель, рукколу, листя петрушки і зелену цибулю, добре перемішати. Додати нарізані шматочки авокадо і перемішати ще раз.
  • 4 крокПри подачі на центр тарілки викласти салат, на верх – гребінці. При бажанні прикрасити зернами граната.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test