Мусака з яловичиною і баклажанами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г яловичини;
  • 1 кг баклажанів;
  • 5 томатів;
  • 3 яйця;
  • 1 цибуля;
  • 3-4 ст. л. смальцю;
  • зелень петрушки;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокБаклажани нарізати скибками, посолити і витримати 30 хвилин. Промити, обсушити серветкою і підсмажити до утворення рум’яної скоринки.
  • 2 крокНарізану цибулю підсмажити з пропущеною через м’ясорубку яловичиною, посолити і змішати з 2 очищеними, дрібно нарізаними томатами, посипати перцем Огородник™, нарізаною зеленню петрушки.
  • 3 крокНа змащений маслом лист покласти половину підготовлених баклажанів, на середину – м’ясо і прикрити його баклажанами, що залишилися. Томати нарізати кружальцями і викласти зверху.
  • 4 крокМусаку поставити в духовку і запікати 30 хвилин. Потім полити молочним соусом, змішаним з добре збитими яйцями, посолити і знову поставити в духовку. Запікати до утворення рум’яної скоринки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test