
Мусака з яловичиною і баклажанами
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 800 г яловичини;
- 1 кг баклажанів;
- 5 томатів;
- 3 яйця;
- 1 цибуля;
- 3-4 ст. л. смальцю;
- зелень петрушки;
- перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокБаклажани нарізати скибками, посолити і витримати 30 хвилин. Промити, обсушити серветкою і підсмажити до утворення рум’яної скоринки.
- 2 крокНарізану цибулю підсмажити з пропущеною через м’ясорубку яловичиною, посолити і змішати з 2 очищеними, дрібно нарізаними томатами, посипати перцем Огородник™, нарізаною зеленню петрушки.
- 3 крокНа змащений маслом лист покласти половину підготовлених баклажанів, на середину – м’ясо і прикрити його баклажанами, що залишилися. Томати нарізати кружальцями і викласти зверху.
- 4 крокМусаку поставити в духовку і запікати 30 хвилин. Потім полити молочним соусом, змішаним з добре збитими яйцями, посолити і знову поставити в духовку. Запікати до утворення рум’яної скоринки.