Мигдалеве печиво

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г маргарину;
  • 250 г борошна;
  • 100 г цукру;
  • 2 ч. л. ванільного цукру;
  • 1-2 шт. яєць;
  • 50 г меленого мигдалю;
  • мигдальні пластівці для прикрашання;
  • кориця на кінчику ножа;
  • щіпка солі.

Процес приготування

  • 1 крокБорошно просійте, зберіть гіркою та в центрі зробіть заглиблення. Додайте жовток, цукор, ванільний цукор, корицю та замісіть тісто з частини борошна. Маргарин наріжте, змішайте з меленим мигдалем, викладіть на тісто, покрийте рештою борошна та швидко вимісіть гладке тісто. Можна підсипати ще борошна, якщо тісто липке.
  • 2 крокСформуйте кулю з готового тіста та поставте в холодильник приблизно на 20-30 хвилин. Розкачайте тісто у пласт, підсипаючи борошно, формочкою виріжте бажані фігурки та викладіть їх на деко, застелене пергаментом.
  • 3 крокЗбийте білок, змастіть печиво та посипте цукром, прикрасивши мигдальними пластівцями. Випікати в розігрітій духовці 8-10 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test