Окрошка овочева

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 л хлібного квасу;
  • 100 г картоплі;
  • 80 г буряку;
  • 60 г свіжих огірків;
  • 30 г свіжих яблук;
  • 1 яйце;
  • 50 г зеленої цибулі;
  • 15 г гірчиці;
  • 20 г цукру;
  • 20 г зелені петрушки;
  • 75 г сметани;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокВідварену картоплю і буряк, а також очищені огірки та яблука без насіння нашаткувати кубиками або скибочками.
  • 2 крокКруто зварити яйця. Жовтки розтерти з гірчицею, сметаною, цибулею, сіллю, цукром і розвести квасом, білки нашаткувати.
  • 3 крокУ каструлю покласти підготовлені овочі, білки і залити квасом. При подачі до столу додати подрібнену зелень. Окрошку можна готувати з редискою, без буряка і яблук.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test