
Окрошка овочева
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 л хлібного квасу;
- 100 г картоплі;
- 80 г буряку;
- 60 г свіжих огірків;
- 30 г свіжих яблук;
- 1 яйце;
- 50 г зеленої цибулі;
- 15 г гірчиці;
- 20 г цукру;
- 20 г зелені петрушки;
- 75 г сметани;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокВідварену картоплю і буряк, а також очищені огірки та яблука без насіння нашаткувати кубиками або скибочками.
- 2 крокКруто зварити яйця. Жовтки розтерти з гірчицею, сметаною, цибулею, сіллю, цукром і розвести квасом, білки нашаткувати.
- 3 крокУ каструлю покласти підготовлені овочі, білки і залити квасом. При подачі до столу додати подрібнену зелень. Окрошку можна готувати з редискою, без буряка і яблук.