
Окрошка збірна м’ясна
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1,5 л хлібного квасу;
- 250 г готових м'ясних продуктів (варена яловичина, шинка, язик, сосиски);
- 2 свіжих огірки;
- 75 г зеленої цибулі;
- 2 яйця;
- 100 г сметани;
- 1 ч. л. цукру;
- гірчиця;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясні продукти, а також очищені огірки нарізати маленькими кубиками. Цибулю нарізати, в тарілці розім’яти ложкою, додавши трохи солі.
- 2 крокБілки варених яєць подрібнити, а жовтки розтерти зі сметаною, гірчицею, цукром і сіллю. Усе ретельно перемішати і розвести квасом.
- 3 крокПри подачі до столу посипати окрошку дрібно нарізаним кропом.