Овочевий бульйон

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 3 середні моркви;
  • 1 стебло цибулі-порей;
  • 2 стебельця селери;
  • 2 середні цибулі;
  • 1 корінь петрушки;
  • 2 листки капусти;
  • зелень петрушки;
  • лист лавровий ОгородникТМ;
  • 3 горошини чорного перцю ОгородникТМ;
  • 3 горошини перцю духмяного ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокНарізати цибулю-порей та очищену моркву тонкими кільцями, селеру – тонкими смужками, цибулю – у вигляді пелюсток, капусту нашинкувати, зелень подрібнити, корінь петрушки очистити і нарізати соломкою.
  • 2 крокУсі овочі покласти у широку каструлю, залити 1,5 л води і довести до кипіння на слабкому вогні. Зняти піну, що утворилася, і додати лавровий лист, чорний перець горошок і духмяний перець Огородник™.
  • 3 крокВарити бульйон на слабкому вогні 45 хв. Готовий бульйон процідити через дрібне сито.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test