Паелья з морепродуктами

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • коктейль з морепродуктів – 600 г;
  • рис – 150 г;
  • помідори – 1 шт.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 2 зубчика;
  • зелений горошок – 120 г;
  • вода – 0,5 л;
  • сіль – за смаком;
  • оливкова олія – 60 мл;
  • лимон – для прикраси.
  • приправа до морепродуктів від ТМ Огородник.

Процес приготування

  • 1 крокРозморозьте та помийте морепродукти.
  • 2 крокЯкщо не знайдете спеціального рису для паельї, можна взяти звичайний круглозернистий.
  • 3 крокРозігрійте сковороду та підсмажте морепродукти. Попередньо їх можна відварити.
  • 4 крокЦибулю, часник і помідор наріжте дрібними кубиками та додайте до морепродуктів. Перемішайте суміш та смажте протягом 2-х хвилин. Додайте спеції за смаком.
  • 5 крокРис промивати не потрібно, його окремо підсмажте та додайте до морепродуктів. Залийте все гарячою водою або бульйоном та тушкуйте на невеликому вогні.
  • 6 крокДодайте нарізаний кубиками болгарський перець та горошок. Тушкуйте на невеликому вогні до тих пір, поки не випарується вся рідина. Подавати паелью можна з долькою лимону та зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test