Палички Халумі

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • грецький йогурт – 170 г;
  • лимон – 1 шт.;
  • перець чилі ТМ Огородник – ½ ч. л.;
  • борошно – 80 г;
  • заатар Огородник – 3 ст. л.;
  • сир халумі – 2 шматка по 250 г;
  • рослинна олія;
  • сіль, чорний перець – за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокРозріжте сир халумі на однакові за розміром шматки, товщиною близько 1,5 см.
  • 2 крокЗмішайте йогурт з 1 ст. л. лимонного соку та цедрою. Додайте сіль, спеції за смаком.
  • 3 крокЗмішайте заатар з борошном. Кожний шматок сиру халумі вмокніть у суху суміш.
  • 4 крокУ каструлі нагрійте олію до температури 180°С. Акуратно помістіть халумі в олію і обсмажте до появи хрумкої скоринки.
  • 5 крокПромокніть палички паперовим рушничком, щоб позбутися зайвої олії. При подачі посипте страву заатаром і подавайте до столу із грецьким йогуртом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test