Панна-котта з полуничним соусом

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    2 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • вершки 30% – 400 мл;
  • молоко – 100 мл;
  • цукор – 100 г;
  • ванільна есенція – 1 ч. л.;
  • желатин – 10 г;
  • полуниця – 200 г.

Процес приготування

  • 1 крокЗалийте желатин 5 ст. л. гарячої води і залиште на 10 хв.
  • 2 крокМолоко та вершки доведіть до кипіння, але ні в якому разі не дайте їм закипіти.
  • 3 крокДодайте цукор, ванільну есенцію та ретельно все перемішайте.
  • 4 крокУтворену масу повторно підігріте, періодично перемішуючи. Коли вона охолоне, розлийте по формах і поставте до холодильника на 2-3 год.
  • 5 крокЗа допомогою блендера подрібніть полуницю, додаючи до неї цукор. Фруктовим соусом залийте пана-коту.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test