Папрікаш з баранини

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700-800 г баранини;
  • 100 г жиру;
  • 2 цибулі;
  • 1 морква;
  • 1 ч. л. паприки меленої ОгородникТМ;
  • 4-5 томатів;
  • 500 г солодкого перцю;
  • зелень петрушки;
  • кріп;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати невеликими шматками та обсмажити. Коли підрум’яниться – посолити, додати дрібно нарізану цибулю і моркву – все підсмажити та посипати перцем Огородник™.
  • 2 крокЗалити гарячою водою, так щоб м’ясо було покрито повністю.
  • 3 крокПерець очистити від насіння, з помідор зняти шкірку; перець та помідори крупно нарізати і додати до м’яса.
  • 4 крокВарити на слабкому вогні, поки не википить вся вода і залишиться тільки жир.

Виноски

  • Примітки:

    Перед подачею до столу посипати дрібно нарізаною зеленню

  • Примітка редактора:

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test