
Папрікаш з баранини
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 700-800 г баранини;
- 100 г жиру;
- 2 цибулі;
- 1 морква;
- 1 ч. л. паприки меленої ОгородникТМ;
- 4-5 томатів;
- 500 г солодкого перцю;
- зелень петрушки;
- кріп;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати невеликими шматками та обсмажити. Коли підрум’яниться – посолити, додати дрібно нарізану цибулю і моркву – все підсмажити та посипати перцем Огородник™.
- 2 крокЗалити гарячою водою, так щоб м’ясо було покрито повністю.
- 3 крокПерець очистити від насіння, з помідор зняти шкірку; перець та помідори крупно нарізати і додати до м’яса.
- 4 крокВарити на слабкому вогні, поки не википить вся вода і залишиться тільки жир.
- ***Перед подачею до столу посипати дрібно нарізаною зеленню