
Паштет із печінки
-
Підготовка
15 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
5 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 250 г печінки;
- 20 г смальцю;
- 50 г цибулі;
- 50 г масла;
- 50 г твердого сиру;
- перець мелений Огородник™;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокПечінку помити, очистити від плівки, нарізати шматочками, викласти на розігріту сковороду із смальцем і швиденько обсмажити.
- 2 крокВлити 2-4 ложки води, прикрити кришкою і тушкувати 5 хвилин. Цибулю нарізати і злегка обсмажити.
- 3 крокПечінку пропустити з цибулею через м’ясорубку, до фаршу додати масло, натертий на дрібній тертці сир, посолити, поперчити і збити в пишну масу.
- 4 крокЯкщо вона надто густа, розвести м’ясним бульйоном, овочевим відваром або сметаною.