Паштет із печінки

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 250 г печінки;
  • 20 г смальцю;
  • 50 г цибулі;
  • 50 г масла;
  • 50 г твердого сиру;
  • перець мелений Огородник™;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПечінку помити, очистити від плівки, нарізати шматочками, викласти на розігріту сковороду із смальцем і швиденько обсмажити.
  • 2 крокВлити 2-4 ложки води, прикрити кришкою і тушкувати 5 хвилин. Цибулю нарізати і злегка обсмажити.
  • 3 крокПечінку пропустити з цибулею через м’ясорубку, до фаршу додати масло, натертий на дрібній тертці сир, посолити, поперчити і збити в пишну масу.
  • 4 крокЯкщо вона надто густа, розвести м’ясним бульйоном, овочевим відваром або сметаною.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test