Паштет з яловичої печінки по-італійськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г печінки;
  • 250 г свинячої копченої грудинки;
  • 1 зубок часнику;
  • 1 цибулина;
  • 150 г коньяку;
  • 4 тоненьких скибки сала;
  • мелений перець Огородник™;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПечінку, грудинку, часник та цибулю варити до готовності печінки.
  • 2 крокПропустити 2-3 рази через м’ясорубку, додати сіль, перець Огородник™, коньяк і все добре розтерти.
  • 3 крокПокласти у форму, прикрити скибочками сала і поставити на півгодини в духовку.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test