Паста з білими грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 250 г пасти;
  • 250 г білих грибів;
  • 2 зубчики часнику;
  • пучок петрушки;
  • 1/2 лимона;
  • 1 шт. ріпчастої цибулі;
  • 250 мл вершків 20 % жирності;
  • 4 ст. л. оливкової олії;
  • 50 г вершкового масла;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокСвіжі білі гриби очистити, протерти паперовим рушником, не мити. Цибулю порізати на кубики, часник подрібнити. У сковороді на вершковій та оливковій олії обсмажуємо цибулю та часник, додаємо білі гриби та смажимо 5-7 хвилин. Потім вливаємо вершки та тушкуємо 3-4 хвилини.
  • 2 крокУ киплячій підсоленій з оливковою олією воді відварюємо макаронні вироби, не переварити, відкинути на друшляк та залишити приблизно 100 мл води від варіння. Додаємо пасту в сковороду, перемішуємо, додаємо воду, подрібнену петрушку, сік лимону, перець мелений Огородник™ та залишити на повільному вогні на 2 хвилини.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test