Паста з куркою у вершковому соусі

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • макаронні вироби;
  • 300 г курячого філе;
  • 50 мл білого вина;
  • 400 мл вершків 10 % жирності;
  • 150 г бекону;
  • 2 зубчики часнику;
  • 50 г сиру;
  • базилік;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЧасник подрібнити та обсмажити на рослинній олії. Додати курку, нарізану невеликими шматочками, та обсмажити з усіх боків. Додаємо до курки нарізаний бекон та вино, тушкуємо 5-8 хвилин. Потім додаємо вершки та знову тушкуємо 5-8 хвилин.
  • 2 крокВідварюємо макаронні вироби. До соусу додаємо сир, щоб він розплавився, і знімаємо з вогню. Додаємо базилік та поливаємо макаронні вироби соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test