Паста з морепродуктами у вершковому соусі

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г спагетті;
  • 500 г морепродуктів;
  • 250 мл вершків;
  • 2 шт. помідорів;
  • 50 г сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • базилік;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМорепродукти промити холодною водою, тушкувати на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії або вершкового масла поки не випарується рідина (близько 7 хвилин). Помідори подрібнити у блендері або натерти на тертці та додати до морепродуктів. Додати сіль, перець, трохи базиліку та подрібнений часник. Тушкувати на повільному вогні, протягом 3-4 хвилин. Додати вершки, перемішати та тушкувати 2 хвилини.
  • 2 крокСпагетті відварити у великій кількості води та відкинути на друшляк. Змішати макарони з соусом та посипати дрібно натертим сиром.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test