Паста з сьомгою

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г пасти;
  • 300-400 г сьомги;
  • 2 шт. помідорів;
  • 150 мл вершків 10 % жирності;
  • 50 г шпинату;
  • цибулина;
  • часник;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • спеції ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЦибулю та часник дрібно нарізати та обсмажити, додати нарізаний шпинат. Помідор бланшувати, очистити від шкірки та насіння, нарізати кубиками та додати до цибулі, часнику та шпинату, тушкувати кілька хвилин. Тим часом відварити пасту до напівготовності.
  • 2 крокДо овочів додати рибу та тушкувати, помішуючи 5-6 хвилин. Потім влити вершки, посолити, додати перець ОгородникТМ та улюблені спеції Огородник™. Коли вершки почнуть кипіти – додати пасту та довести до готовності.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test