Печеня зі свинини

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г свинини (окіст, лопатка)
  • 5-6 цибулин;
  • 1 ст. л. пшеничного борошна (без верху);
  • 3 ст. л. топленого сала;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • зелень;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати скибочками по 30-40 г, трохи відбити, посипати сіллю, перцем Огородник™, борошном та обсмажити на сковороді з жиром до готовності.
  • 2 крокПотім залити склянкою бульйону і прокип’ятити.
  • 3 крокГотове м’ясо викласти на овальну тарілку, навколо викласти скибочки смаженої картоплі, а на середину гіркою – смажену у фритюрі цибулю; полити олією та посипати зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test