
Печеня зі свинини
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
2 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г свинини (окіст, лопатка)
- 5-6 цибулин;
- 1 ст. л. пшеничного борошна (без верху);
- 3 ст. л. топленого сала;
- 1 ст. л. вершкового масла;
- зелень;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати скибочками по 30-40 г, трохи відбити, посипати сіллю, перцем Огородник™, борошном та обсмажити на сковороді з жиром до готовності.
- 2 крокПотім залити склянкою бульйону і прокип’ятити.
- 3 крокГотове м’ясо викласти на овальну тарілку, навколо викласти скибочки смаженої картоплі, а на середину гіркою – смажену у фритюрі цибулю; полити олією та посипати зеленню.