Печериці, фаршировані куркою і сиром

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе;
  • 60 г фети;
  • 10 шт великих свіжих печериць;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 1/2 склянки подрібненої моцарели;
  • 1 ст. л. рослинної олії;
  • зелень петрушки;
  • мелений чорний перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПечериці промити, висушити, ножем підрізати та вийняти ніжки. Форму для запікання застелити пергаментом та викласти печериці отворами вгору.
  • 2 крокКуряче філе подрібнити та обсмажити на сковороді в 1 ст. л. рослинної олії протягом 5 хвилин. До грибів додати подрібнені ніжки грибів та тушкувати все разом ще 5 хвилин. Потім додати сметану, змішану з борошном, сіль, перець Огородник™ добре перемішати та тушкувати на слабкому вогні 8-10 хвилин поки суміш не загусне. Дайте охолонути.
  • 3 крокНатріть фету на тертці та змішайте з куркою і грибами, додайте подрібнену петрушку та перемішайте. Капелюшки печериць наповнити начинкою, зверху посипати тертою моцарелою. Запекти в духовці при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test