Печериці фаршировані

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 6-8 печериць;
  • 1-2 шт. ріпчастої цибулі;
  • 1/2 цукіні;
  • 1 червоний болгарський перець;
  • 2 шматочки білого хліба;
  • тертий пармезан;
  • зелень петрушки;
  • рослинна олія;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби промиваємо, від’єднуємо ніжки від капелюшків, ніжки дрібно нарізаємо. Так само дрібно нарізаємо цукіні та червоний перець, все перемішуємо і солимо за смаком.
  • 2 крокНа змащене олією деко викладаємо посолені капелюшки печериць, фаршируємо їх начинкою та запікаємо в нагрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин. Потім зверху кладемо скибочки сиру та запікаємо ще 5 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test