
Печериці фаршировані
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 6-8 печериць;
- 1-2 шт. ріпчастої цибулі;
- 1/2 цукіні;
- 1 червоний болгарський перець;
- 2 шматочки білого хліба;
- тертий пармезан;
- зелень петрушки;
- рослинна олія;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокГриби промиваємо, від’єднуємо ніжки від капелюшків, ніжки дрібно нарізаємо. Так само дрібно нарізаємо цукіні та червоний перець, все перемішуємо і солимо за смаком.
- 2 крокНа змащене олією деко викладаємо посолені капелюшки печериць, фаршируємо їх начинкою та запікаємо в нагрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин. Потім зверху кладемо скибочки сиру та запікаємо ще 5 хвилин.