Печінка, смажена в сухарях

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г печінки;
  • 2 ст. л. сухарів;
  • 2 ст. л. жиру;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • спеції Огородник™.

Процес приготування

  • 1 крокПечінку нарізати і з обох сторін на шматках зробити часті насічки ножем вздовж та впоперек.
  • 2 крокШматки посолити, панірувати в сухарях, обсмажити та довести до готовності в духовці.
  • 3 крокПодавати з картоплею, смаженою або звареною в молоці. На шматки печінки можна викласти спасеровану або смажену цибулю.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test