Печінка, смажена з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г печінки яловичої;
  • 3 ч. л. борошна;
  • 100 г жиру;
  • 4 цибулини;
  • 600 г грибів білих (або шампіньйонів);
  • перець чорний мелений Огородник™;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПечінку нарізати на шматки, посипати перцем Огородник™, сіллю, панірувати в борошні та обсмажити до готовності, стежачи, щоб не перетримати.
  • 2 крокЦибулю нашаткувати та спасерувати, додати нарізані скибочками гриби та тушкувати до готовності.
  • 3 крокПри подачі до столу на скибочки печінки покласти гриби з цибулею та посипати нарізаною зеленню. Гарнірувати смаженою або відвареною картоплею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test